hangslot_foto_Christian_Wiediger
 Foto: Christian WiedigerLiefdesslotjesmuur vanaf vandaag in Leidsche Rijn Centrum

1 februari 2019 10:37  Redactie  Reageer

In het nieuwe centrum van Leidsche Rijn staat vanaf 1 februari een slotjesmuur voor geliefden. Geïnspireerd door de welbekende slotjesbrug in Parijs, komt er een muur waar geliefden een slotje met hun initialen kunnen ophangen. Een symbool om de liefde te vieren.

De slotjesmuur bestaat uit twee delen, naast het deel waar bezoekers hun slotjes aan kunnen ophangen, is er ook een deel waar bezoekers hun liefdesboodschap kunnen opschrijven. Komende zaterdag staan er hostessen die slotjes uitdelen aan de bezoekers op het vertoon van de voucher in de ‘MijnLRC’ app, een app die speciaal is ontwikkeld voor het centrum. Bezoekers mogen ook hun eigen slotje meebrengen.

De horecaondernemers in het centrum hebben in de maand februari speciale Valentijn menu’s. Daarnaast wordt er bij de winkeliers onderling een wedstrijd gehouden. Wie heeft de winkel met de leukste Valentijn etalage? Op Valentijnsdag wordt de winnaar bekend gemaakt. In samenwerking met jongeren uit Leidsche Rijn Centrum wordt er op 14 februari tussen 15:00 en 19:00 uur een gratis LRC-roos uitgedeeld aan alle bezoekers.

Vanaf vandaag staat de liefdesslotjesmuur bij de ingang van de Jumbo Foodmarkt.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website