Weerbericht voor vrijdag 1 februari: Vanochtend wat sneeuw

Vanochtend valt er eerst nog wat sneeuw. De sneeuw trekt geleidelijk naar het noorden en dan wordt het droog. Het blijft echter wel bewolkt. De temperatuur ligt tussen de 2 en 4 graden. Vanavond en vannacht bewolking, soms ook enkele opklaringen en dan kan het licht vriezen. Er kan zich dan ook mist vormen.

Zaterdag en zondag is het overwegend droog, de bewolking overheerst, maar zo nu en dan kan de zon ook even doorbreken. De temperatuur komt op beide dagen uit rond de 4/5 graden. In de nacht ligt het kwik rond het vriespunt.


Advertentie:

Op maandag volgt er in de loop van dag weer regen of natte sneeuw. Het kwik ligt dan ook rond de 4 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.