Weerbericht voor maandag 4 februari: Eerst sneeuw, later regen

4 februari 2019 05:42  Redactie  Reageer

Na een redelijk zonnige zondag met slechts een enkel buitje en een graad of 6 wordt het vandaag een stuk minder. Na een nacht met lichte vorst neemt / is de bewolking toegenomen en vanuit het westen volgt er in de middag neerslag, dit zal in eerste instantie in de vorm van (natte) sneeuw zijn, waardoor het zelfs nog even wit kan worden en kan zorgen voor gladheid. In de namiddag kan het tijdelijk nog even regenen. Het kwik stijgt in de middag naar 2/3 graden. De wind neemt gedurende de dag toe  tot matig of vrij krachtig en komt uit het zuiden. Vanavond en vannacht is het grotendeels bewolkt en kan er soms nog wat (mot)regen vallen. De temperatuur blijft boven nul.

Dinsdag heeft de zon het moeilijk. Het blijft droog. De temperatuur stijgt naar een graad of 5, daarbij staat er een zwakke zuidwestenwind. In de avond neemt de wind op nadering van een storing toe naar matig en wat volgt is de regen in de nacht.

Woensdag zijn er perioden met regen en met een matige zuid tot zuidwestenwind wordt er zachte lucht aangevoerd. Het wordt een graad of 9.

De dagen daarna blijft het wisselvallig en met 8 tot 10 graden is het zacht en dan zijn we de winter weer even kwijt!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website