Weerbericht voor woensdag 6 februari: Zacht en wisselvallig

6 februari 2019 05:30  Redactie  Reageer

Gisteren was het op wat gemiezer na nog meest droog, maar is vandaag wel anders. De bewolking overheerst en er valt van tijd tot tijd regen. Het wordt maximaal een graad of 9, daarbij staat er een matige zuidenwind. Vanavond en vannacht aanhoudend bewolkt en ook dan valt er van tijd tot tijd regen. De temperatuur blijft stabiel op 9 graden, daarbij neemt de zuiden tot zuidwestenwind in de loop van de nacht toe tot vrij krachtig.

Donderdagochtend regent het nog. In de middag tijdelijk even wat droger, maar in de avond weer nieuwe neerslag. De zon zien we dan in de middag. Het wordt een graad of 9, daarbij staat er een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind, later op de dag draaiend naar west.

Vrijdag wordt het onstuimig met veel wind en perioden met regen. Het kwik ligt rond de 8/9 graden. Er kunnen windstoten optreden tot 75 km per uur.

In het weekend verandert er niet veel. Geregeld trekken er neerslaggebieden over de regio met vooral op zaterdag veel wind. Het wordt 8-10 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

 


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website