Weerbericht voor vrijdag 8 februari: Veel wind en perioden met regen

8 februari 2019 07:57  Redactie  Reageer

Vandaag is het bewolkt en er komen perioden met (mot)regen voor. Het kwik stijgt naar maximaal 9 graden, daarbij staat er een vrij krachtige zuidwestenwind. Er kunnen windstoten optreden van 60-65 km per uur. Vanavond en vannacht nemen de windstoten in kracht toe. Er kunnen dan vlagen optreden van 80 km per uur, Verder kan het soms stevig regenen. Het koelt niet verder dan een graad of 6, daarbij staat er vrij krachtige zuidwestenwind.

Zaterdag schijnt af en toe de zon, maar er kunnen ook enkele buien voorkomen. Het wordt maximaal 10 graden, daarbij staat er een krachtige, mogelijk rond de plassen een harde zuidwestenwind. Windstoten kunnen er voorkomen van 80 km per uur.

Zondag is het weer rustiger met de wind, wel komt er veel bewolking voor en regent het enige tijd. In de ochtend wordt er een maximumtemperatuur bereikt van 8 graden.

In de nieuwe week neemt een krachtig hogedrukgebied boven onze regio de regie over. Temperaturen komen te liggen rond de 7 graden en overdag kan het tijdens opklaringen tot wat lichte vorst komen.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website