Weerbericht voor zaterdag 9 februari: Onstuimig

9 februari 2019 05:49  Redactie  Reageer

Vandaag wisselen zon en stapelwolken elkaar af. Vooral in de vroege ochtend kan er nog een bui voorkomen. Het wordt maximaal 10 graden, daarbij neemt de wind in kracht toe. Er komt een krachtige tot mogelijk harde west tot zuidwestenwind. Er komen zware windstoten voor tot 90 km per uur. De krachtigste windstoten komen vooral in de middag voor. Vanavond droog, maar vannacht neemt de bewolking toe en dit wordt gevolgd door regen. Het koelt af naar een graad of 6, daarbij neemt de wind af naar matig en komt uit het zuiden..

Zondag staat er vooral in de ochtend een vrij krachtige zuidwestenwind. Verder is het bewolkt en is het regenachtig. Het kwik loopt in de ochtend op tot een graad of 10, maar in de middag daalt het kwik naar een graad of 6, daarbij neemt de wind snel in kracht af en komt uit het westen.

Na het weekend wordt het geleidelijk rustiger. Alleen op maandag kunnen er nog enkele buien voorkomen. De temperatuur daalt naar een graad of 7. Verder schijnt de zon geregeld.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

 


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website