Weerbericht voor zondag 10 februari: Veel regen

10 februari 2019 08:21  Redactie  Reageer

Vandaag is het bewolkt en regenachtig. De neerslag kan buiig van karakter zijn. Er kan tussen de 15 en 20 mm vallen. De temperatuur ligt in de ochtend nog op een graad of 9, maar daalt in de middag naar een graad of 6, daarbij draait de zuidenwind, geleidelijk naar het westen en wordt matig tot mogelijk vrij krachtig. Er kunnen in de ochtend tijdelijk windstoten optreden tussen de 60 en 70 km per uur. Vanavond ook nog regen, vannacht nog enkele buien. Het kwik daalt naar een graad of 4, daarbij staat er een matige noordwestenwind.

Maandag komen er zonnige perioden en het blijft op een enkele bui na in de ochtend droog. Het wordt een graad of 8, daarbij staat er een matige noordwestenwind. Na maandag volgen een aantal droge dagen door een aanwezigheid van een hogedrukgebied. De temperatuur stijgt in de loop van de week naar 10 graden en in de nachten kan het dan soms licht vriezen!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

 


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website