PopQuiz@theTod

Meer dan 50 jaar popgeschiedenis in Azotod

Op de kop af 9 jaar geleden, in februari 2010, werd de eerste PopQuiz@theTod georganiseerd in Muziekpodium Azotod. Met de 14de editie aanstaande zondag 17 februari, is dit uitdagende en altijd gezellige evenement een begrip geworden in de regio en daarbuiten. Want van heinde en verre komen popquiz-liefhebbers naar De Meern om te genieten van meer dan 50 jaar popgeschiedenis.

Vaste quizmasters Peter, Jo en Walter maken er iedere editie een feest van. Met 6 rondes en meer dan 80 geluidsfragmenten komt er een duizelingwekkende hoeveelheid muziek voorbij. Bekende en minder bekende hits, covers, samples, filmmuziek en heel veel ‘o jaaaa’-nummers: het zit allemaal in PopQuiz@theTod.

Bediening aan tafel
Ook nu Azotod het digitale betalen (dus geen cash meer) heeft ingevoerd, wordt er zoals bij iedere PopQuiz@theTod bediend aan tafel. Er kan met PIN en al aangeschafte munten betaald worden. De deur gaat open om 13.00 uur en de popquiz start stipt om 14.00 uur. Entree: € 5,-. Meer informatie op www.azotod.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.