raum_feest

Vintage markt, biergarten, vliegercontest en een silent rave op het Berlijnplein

Rondstruinen op de lokale vintagemarkt op zoek naar dat ene item, wandelen in het ruime stadspark en dan nog even nagenieten in de Biergarten. Op zondag 7 april brengt RAUM, de nieuwe Utrechtse hotspot in Leidsche Rijn, het Berlijnse leven naar je toe. Met onder andere een vintage markt, biergarten, vliegercontest en een silent rave.

In Berlijn voel je het sociale, de openheid, het samen-zijn en de creativiteit. Het is voor RAUM een van de voorbeelden van een succesvol publiek stadsleven. Met Berliner Garten bepalen bezoekers wat we van dit stadsleven in Utrecht willen terugzien.

Berliner Garten

Berliner Garten is een terugkerend open air festival dat experimenteert met ‘het beste van Berlijn’. Ieder kwartaal tovert RAUM het terrein om tot proeftuin. Vast gegeven is de bekende Utrechtse (floh)markt Le Bazarre. Daar vind je tijdens de Berliner Garten kramen met vintage, design en streekproducten. Natuurlijk zal ook de klassieke biergarten niet ontbreken, met halve literflessen Weizenbier, comfortfood en lange bierbanken om aan te zitten. En we hebben deze editie nog meer voor je in petto, waaronder een vliegercontest zoals je die op Tempelhofer Feld ziet, tot de silent rave sensatie uit de Berlijnse Urban Spree.

Samen met bewoners

Tijdens de eerste editie Berliner Garten, kunnen bewoners van Leidsche Rijn de inhoud van de volgende edities mee bepalen. In volgende edities zoeken we ook de verdieping op: wat willen bezoekers hier in Utrecht terug zien van het Berlijnse stadsleven? Hoe ontstaat zoiets en wie speelt daarin de hoofdrol?

RAUM nodigt je uit om mee te dromen, onderzoeken, beleven en genieten.

Informatie
Wanneer: zondag 7 april vanaf 12.00 uur
Waar: RAUM op Berlijnplein 520
Website: raumutrecht.nl/event/berliner-garten-1/

1 gedachte over “Vintage markt, biergarten, vliegercontest en een silent rave op het Berlijnplein”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.