Politiehelikopter in Leidsche Rijn op zoek naar plofkrakers

Op 14 februari omstreeks 3.30 uur is er een plofkraak geweest op de Händelstraat in Utrecht. De politie heeft bij de zoektocht een helikopter ingezet om de daders op te sporen. Zij zouden via de Dafne Schippersbrug gevlucht zijn.

Hoewel de daders geen geld hebben gestolen is er flinke schade aangericht aan het pand ten nadele van de bewoners. Er zijn dan ook vier woningen ontruimd om de veiligheid van de bewoners te garanderen.

Voor tips aan de politie kun je op deze site terecht.

2 reacties op “Politiehelikopter in Leidsche Rijn op zoek naar plofkrakers”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.