Politie uniformen
 Foto: politie

Vandalen slopen meerdere auto’s en een bushokje

Gezocht!
17 februari 2019 21:55  Redactie  10 reacties

Vandalen hebben in de nacht van zaterdag op zondag flink huisgehouden. Meerdere bewoners melden vernielingen aan hun auto’s. Zo zouden van 11 auto’s de buitenspiegels zijn vernield maar ook andere schade zijn aangebracht.

De daders hebben een spoor van vernielingen achtergelaten in de Kruidenbuurt en Vlinderbuurt in Leidsche Rijn. De bushalte aan de Korianderstraat nabij het Leidsche Rijn College richting het centrum moest het ook ontgelden. Daarvan waren vier ramen vernield.

Volgens omstanders zouden er inmiddels drie tot vier personen zijn aangehouden.

Heb je iets gezien of ook schade opgelopen maar nog niet gemeld? Laat dit de politie weten op nummer 0900-8844.

Twee dagen geleden werden in de Vlinderbuurt ook al meerde ruiten van woningen ingegooid.

Lees ook:

Drietal vandalen aangehouden voor het vernielen van dertien auto’s en bushokjeAdvertenties:


10 reacties

    • An Bout van der Stok

      Danny de Ruiter ja Danny het is blijkbaar nog erger dan ik dacht. Toen ik naar buiten keek zag ik een ruit aan diggelen gaan… En de heren gingen rustig op het bankje zitten in afwachting van de bus.

  1. Cor Willemsen

    Ons linkse stadsbestuur vond het nodig de lichtspots op de Melissekade voorgoed te doven door deze uit het voetpad te verwijderen. Naar mijn stellige overtuiging komt dit de veiligheid op de openbare weg niet ten goede. Maar ik ben blijkbaar de enige die zich hier druk overmaakt.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website