Weerbericht voor zondag 17 februari: Veel zon

Vandaag is het grotendeels zonnig. Door de aanvoer uit het zuiden wordt er warmere lucht aangevoerd. Het wordt maximaal 14 graden, daarbij staat er een matige zuidenwind. Vanavond en vannacht is het veelal helder en koelt het af tot 3 graden.

Maandag ook een mooi lentedag met flinke zonnige perioden en een graad of 13, daarbij staat er een zwakke tot matige zuiden tot zuidwestenwind. Vanavond neemt de bewolking toe en vannacht kan er mogelijk wat regen vallen. Het koelt af tot 6 graden.

Dinsdag is het regenfront al weggetrokken richting Duitsland. Vanuit het westen komen er dan naast wolkenvelden ook een aantal zonnige momenten voor. Het wordt dan een graad of 10, daarbij staat er een matige tot mogelijk vrij krachtige westenwind.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.