park-groot-zandveld

Verbeteren spelen, bewegen en ontmoeten in Park Groot Zandveld

Samen met bewoners en organisaties gelegen aan het park wil het netwerk Leidsche Rijn maken we samen Park Groot Zandveld aantrekkelijker maken om te spelen, bewegen en ontmoeten. Voor jong en oud. Ook zullen er extra bomen, struiken en planten in het park geplaatst worden.

Het inrichtingsplan is opgesplitst in twee fases. Fase 1 is het oostelijk deel van het park. Fase 2 is het gebied rondom Brede School Het Zand.


Advertentie:

Fase 1

Voor de 1e fase ligt er een inrichtingsplan. De uitvoering is van januari t/m maart 2019. Er komen extra bomen, struiken en planten en een sloot wordt vergroot met een aflopende oever. Het voetbalveld van gras wordt een kunstgrasveld. De schapenweide blijft, met extra bomen.

Fase 2

De planning van de 2e fase, het westelijk deel van het park, rondom Brede School Het Zand, is nog niet bekend. Dat is afhankelijk van de nieuwbouw van het appartementencomplex La Sabbia (start bouw waarschijnlijk medio juni 2019) en de renovatie en uitbreiding van Brede School Het Zand.

Meer informatie over Park Groot Zandveld? Neem dan contact op met wijkbureau Leidsche Rijn (gemeente Utrecht).

Meer informatie over speel, beweeg en ontmoetingsplekken in Leidsche Rijn? Klik dan hier

Origineel artikel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.