Weerbericht voor zaterdag 23 februari: Veel zon

23 februari 2019 09:02  Redactie  2 reacties

Vandaag komt er in de ochtend mogelijk nog wat bewolking voor, maar de zon zal een groot deel van de dag volop schijnen. Het wordt maximaal 12 graden, daarbij staat er een zwakke tot matige zuidoostenwind. Vanavond en vannacht is het helder en koelt het af naar waarden rond het vriespunt.

Zondag is een kopie van zaterdag. De zon maakt overuren en het wordt opnieuw een graad of 12, daarbij staat er een zwakke tot hooguit matige zuidoostenwind. In de nacht naar maandag gaat het licht vriezen.

Maandag, dinsdag en woensdag is het zonnig en wordt het warm voor de tijd van het jaar. Het wordt 15 graden!! Normaal wordt het in deze periode een graad of 7.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen


Advertenties:

2 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website