Weerbericht voor zondag 24 februari: Veel zon

24 februari 2019 07:22  Redactie  Reageer

Na een koude start met lichte vorst zal het kwik vandaag al snel oplopen en uitkomen op een graad of 12, daarbij schijnt de zon flink. Voor het gevoel zal het warmer aanvoelen, omdat er nauwelijks wind staat. Vanavond en vannacht helder en koud. Aan het einde van de nacht en begin van de ochtend ligt het kwik net iets onder nul. Aan de grond vriest het licht.

Maandag tot en woensdag verandert er weinig in het zonnige weerbeeld. Hogedruk blijft het weer bij ons bepalen en het kwik komt overdag uit tussen de 14 en 16 graden! In de vroege ochtend ligt het kwik dan meestentijds net iets onder nul.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website