verhuizing_bibliotheek_parkwijk_leidsche_rijn_centrum
 

Bibliotheek Parkwijk verhuist in april naar Leidsche Rijn Centrum

25 februari 2019 17:03  Redactie  8 reacties

De Bibliotheek in Parkwijk gaat verhuizen. Binnenkort kan iedereen terecht in de nieuwe Bibliotheek in Leidsche Rijn Centrum. De laatste openingsdag van Bibliotheek Parkwijk zal zijn op zaterdag 6 april.

Laatste openingsdag

Op zaterdag 6 april om 17.00 uur sluit de Bibliotheek Parkwijk haar deuren voor het laatst. Tot die tijd kan men er gewoon boeken lenen, terugbrengen en reserveringen ophalen. De verhuizing naar de nieuwe Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum gaat twee weken duren.

Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum

De nieuwe Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum opent op dinsdag 23 april op Brusselplein 2, 3541 CJ Utrecht. In de Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum kan men straks niet alleen terecht voor boeken en andere materialen, maar ook voor veel activiteiten, voorstellingen, evenementen en debatten. En voor het lezen van een krantje, werken, studeren of een kopje koffie bij Buurten in de Bieb.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekutrecht.nl/parkwijk

Lees ook:
Buurten in de Bieb
Kunst in de bieb


Advertentie:


Advertenties:

8 reacties

  1. Rully Rijksen

    Gaat nou alles naar dat maffe LRC verhuizen? LRC is ten dode opgeschreven minus wat eet tentjes de Kruidvat en de Jumbo. Kzou er als ondernemer geen pand willen huren.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website