Weerbericht voor woensdag 27 februari: Voorlopig laatste warme dag

Vandaag is het nog een prima lentedag met veel zon en temperaturen rond de 16 graden. Er staat een zwakke zuidwestenwind. Vanavond en vannacht is het nog helder en koelt het af naar een graad of 7. Donderdag schijnt eerst nog de zon, maar de bewolking neemt geleidelijk toe en dit wordt gevolgd door regen. Het wordt eerst nog een graad of 12, daarbij draait de wind van zuidwest geleidelijk door naar het noordwesten en is zwak tot matig.

Vrijdag is het weer droog en schijnt de zon geregeld. Het wordt maximaal 11 graden, daarbij staat er een zwakke tot matige west tot noordwestenwind. De eerste dag van het weekend verloopt nog droog, maar de zondag zal waarschijnlijk regenachtig verlopen. Het kwik komt niet meer boven de 10 graden uit.

Vandaag dus nog maar even genieten van het zonnige en zeer zachte lenteweer!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.