nl_doet
 

Help mee tijdens NLdoet op 16 maart in het Máximapark

28 februari 2019 07:32  Redactie  Reageer

De grootste vrijwilligersactie van Nederland is dit jaar op 16 maart. Het Máximapark is ook al jaren een geliefd project dat is aangemeld bij ‘NLdoet.’ Op deze zaterdagmorgen gaan vrijwilligers de Elzen in het park te lijf. Gewapend met diverse gereedschappen zullen de bomen worden gekortwiekt zodat ze weer voldoende in vorm de skyline van het Máximapark bepalen. Het knotten van de Elzen is evenals het Wilgen knotten een klus die secuur moet worden uitgevoerd zodat de bomen hun kenmerkende vorm houden en met fris groene takken weer kunnen uitlopen.

De Vrienden van het Máximapark heten de vrijwilligers hartelijk welkom in de Werkschuur aan de Alendorperweg 10A. Hier staat om 9.00 uur koffie klaar en wordt een korte toelichting op de te verrichten werkzaamheden gegeven.

Gereedschap is voorhanden en rond 12.00 uur zal worden voorzien in een broodmaaltijd. De keukenprinsessen van het park smeren iedere keer stapels brood dat Hofleverancier van het park, bakker Akkermans uit Vleuten, met liefde voor ons bakt. Legendarisch is ook inmiddels de huisgemaakte soep die meer dan eens door deze dames ons wordt voor gezet.

Wil je dus het Oranjefonds van dienst zijn en helpen het Máximapark nog mooier maken dan het al is, steek dan je handen uit de mouwen, in de werkhandschoenen op ‘NLdoet’ dag 2019.
De activiteit is bewezen erg leuk voor kinderen van alle leeftijden.

Aanmelden in verband met de broodmaaltijd is gewenst en kan door te mailen naar dit emailadres..


Advertentie:


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website