In Between Cafe Leidsche Rijn

Workshop Modern Haiku tijdens In Between Café op 12 maart

Workshop “Modern Haiku: schep een creatieve band met je omgeving”
Dinsdag 12 maart gaat we in In Between Café Leidsche Rijn met de deelnemers op zoek hoe je elkaar op creatieve wijze kunt motiveren die begeerde baan te vinden. Met de Workshop Modern Haiku en door te netwerken krijgen de deelnemers nieuwe moed om door te gaan. Je bent welkom in Buurtcentrum de Schakel, Schoolstraat 11, 3451 AA, Vleuten. Inloop vanaf 9.15 uur; einde uiterlijk 12.00 uur. Toegang gratis, bijdrage in de kosten is gewenst.

Workshop Modern Haiku: schep een creatieve band met je omgeving
In deze workshop verkennen we samen hoe je op energieke wijze een band kunt opbouwen met collega-baanzoekers en anderen in je omgeving. Hoe je met een creatieve draai samen je doel, nl. die baan, kunt bereiken. Dit doen we door te ontdekken welke diepere motivatie er bestaat. We maken zo verbinding, waardoor je ook bij tegenslag elkaars motivatie weet aan te spreken en met nieuwe energie die baan weet te bemachtigen.

Trainer
Dineke Oudijk werkt en woont in Leidsche Rijn en is daar sinds zes jaar ook actief als vrijwilliger en ‘verbinder’, sinds oktober 2017 ook met haar ZZP-initiatief verbindingsarchitect.eu. Dinekes manier van werken is gebaseerd op een combinatie van inhoudelijke kennis en projectervaring, zo maakt zij maatwerk van elke workshop.
In Between Café Leidsche Rijn is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. Tijdens de maandelijkse bijeenkomst op de tweede dinsdag is er gelegenheid tot netwerken en met stimulerende workshops motiveren de deelnemers elkaar om de kansen te vergroten op betaald werk. De activiteiten van het In Between Café zijn voor iedereen vrij toegankelijk.
De organisatoren van het In Between Café zetten zich belangeloos in en ook de workshopgevers doen dit zonder honorarium.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].