Reizend-Laboratorium
 

Reizend Laboratorium in Bibliotheek Vleuterweide

3 maart 2019 21:29  Redactie  Reageer

Het Reizend Laboratorium is dé plek in de Bibliotheek waar je leert over programmeren, nieuwe media en nieuwe technologie. Het Laboratorium reist van 6 maart tot en met 10 april naar de Bibliotheek Vleuterweide!

Van robots tot 3D
Tijdens de inloopmiddagen in de Bibliotheek Vleuterweide kunnen kinderen van 7 – 12 jaar en hun ouders kennismaken met digitale media én zelf aan de slag. Er zijn workshops 3D printen, tekenen met de 3D-pen, robotjes Bee-bot of Dash programmeren en Stop Motion films maken.

Gratis kennismaken met het Laboratorium
De workshops in de Bibliotheek Vleuterweide zijn op alle woensdagen van 6 maart tot en met 10 april, steeds van 15.00 – 16.30 uur. Je hoeft niet te reserveren, bij grote drukte moet je soms even wachten. Deelname is gratis.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website