Weerbericht voor maandag 4 maart: Onstuimig

4 maart 2019 05:15  Redactie  Reageer

Vanochtend starten we met veel bewolking en enkele stevige buien, daarbij kan het ook onweren en zijn er zware windstoten mogelijk tot 80 km per uur! Vanmiddag is het droog en schijnt de zon geregeld. Het wordt maximaal 10 graden, daarbij staat er een (vrij) krachtige west tot zuidwestenwind. Vanavond zijn er nog enkele (stevige) buien mogelijk. Vannacht wordt het droog en klaart het op. Het koelt af tot een graad of 4, daarbij staat er een matige zuidwestenwind.

Dinsdag is er een afwisseling van zon, stapelwolken en een bui. Het wordt 10 graden, daarbij staat er een matige west tot zuidwestenwind. In de avond en nacht kan er dan weer wat regen vallen. Het koelt dan af tot 7 graden.

Woensdag is het bewolkt en perioden met regen. Er wordt met een zuidelijke stroming zeer zachte lucht aangevoerd. Het wordt maximaal 13 graden, daarbij staat er een matige zuidenwind.

De dagen na woensdag blijven wisselvallig en zacht!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website