Theo Bosboom - Winter storm IJsland

Verdiepingsavond natuurfotografie door natuurfotograaf Theo Bosboom

In deze verdiepingsavond vertelt natuurfotograaf Theo Bosboom over zijn werk en zijn werkwijze. Bosboom (1969) staat bekend om zijn abstracte benadering, waarin kleur en vorm een belangrijke rol spelen. Hij fotografeert vaak in winterse omstandigheden, zoals in IJsland en de Belgische Hoge Venen. Bosbooms foto’s verschijnen regelmatig in tijdschriften als National Geographic, GEO en BBC Wildlife Magazine. Zijn foto’s vielen in de prijzen bij de European Wildlife Photographer of the Year competitie (2017) en hij won in 2014  een Zilveren Camera in de categorie Natuur. Van zijn meest recente project Shaped By The Sea is recent een boek uitgekomen.
Meer info over de fotograaf op www.theobosboom.nl.

Iedereen is van harte welkom. Graag aanmelden door een email te sturen naar info@fclr.nl. Toegang voor niet-leden bedraagt 5 euro.
De Schalm, Oranjelaan 10, De Meern, vrijdag 15 maart, 20.00-22.00 uur.


Advertentie:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.