Weerbericht voor dinsdag 5 maart: Zon en nog een enkele bui

5 maart 2019 06:02  Redactie  1 reactie

Vandaag schijnt de zon geregeld en er kan nog een enkele bui voorkomen. In de middag is het droog. De temperatuur stijgt naar 10 graden, daarbij staat er een matige zuidwestenwind. Vanavond en vannacht neemt de bewolking en dit wordt gevolgd door regen. Het kwik zakt naar een graad of 6, daarbij staat er een matige zuidenwind.

Woensdag is het bewolkt en zijn er perioden met regen. Door de aanvoer uit het zuiden wordt er zeer zachte lucht aangevoerd. Het wordt in de middag een graad of 13, daarbij staat er een vrij krachtige zuidenwind. Ook in de avond en nacht regent het en het koelt dan af tot 7 graden. Er staat een matige zuidwestenwind.

Donderdag is het onstuimig en zijn er perioden met regen. Het wordt maximaal 9 graden, daarbij staat er een vrij krachtige zuidwestenwind, later op de dag draaiend naar noordwest.

De dagen verlopen wisselvallig met op vrijdag dan weer droog weer en een zonnetje. Het blijft wel zacht!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen


Advertenties:

1 reactie


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website