gezonde-wijk-leidsche-rijn-vleuten-de-meern
 

Bijeenkomst Groet en Ontmoet in Leidsche Rijn op 12 maart

8 maart 2019 15:11  Redactie  Reageer

Kom ook naar de bijeenkomst Groet en Ontmoet in Leidsche Rijn. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de GezondeWijkAlliantie en de Gemeente Utrecht op dinsdag 12 maart 2019 in Leidsche Rijn en gaat over gezondheid en welzijn in de wijk.Anna Kersten van het Julius Centrum UMC en Manja van Wezep, gezondheidsexpert van de gemeente Utrecht, presenteren een inventarisatie van gezondheid en welzijn in Leidsche Rijn, gericht op het thema Groet en Ontmoet (waaronder eenzaamheid). Er is ruimte om uit te wisselen over wat al goed loopt in de wijk en wat er wordt gemist, afspraken te maken om samenwerkingen te verstevigen en te komen tot concrete vervolgstappen voor de wijk en buurten in Leidsche Rijn.

Je bent vanaf 16:30 uur van harte welkom, het programma begint om 17.00 uur en is om 19:30 uur afgelopen. De bijeenkomst vindt plaats bij Indekerngezond. 
Interesse? Graag van te voren aanmelden bij Daniëlle Langendijk, coördinator Gezonde Wijk Alliantie via gezondewijklrvdm@gmail.com. Aanmelden kan tot 10 maart.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website