Weerbericht voor vrijdag 8 maart: Zon en wolken

8 maart 2019 05:41  Redactie  Reageer

De komende dagen blijven wisselend verlopen. Perioden met regen worden afgewisseld door droge perioden. Na het weekend komt de wind geleidelijk uit noordwestelijke richting en wordt het kouder! De kans op (natte) sneeuw neemt tijdelijk toe!

Vandaag is er een afwisseling van in en wolken. In de ochtend is een nog een enkele bui mogelijk. Het wordt maximaal 9 graden, daarbij staat er een matige tot vrij krachtige westenwind. Zaterdag overdag lijkt het dan droog te blijven, maar zondag wordt het weer nat! Het kwik komt te liggen rond de 8/9 graden.

In de nacht naar maandag volgen er wat winterse buien en overdag wordt het dan nog maar 7 graden!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website