overval_jumbo_mereveldplein_foto_112mediautrecht

Video: Daders overval Jumbo De Meern gevlucht op scooter. Politie op zoek naar getuigen

De Jumbo supermarkt aan het Mereveldplein in De Meern is gisteravond op gewelddadige wijze overvallen. Twee overvallers bedreigden en mishandelden personeel van de supermarkt en gingen er met geld vandoor. De politie was met kogelwerende vesten aanwezig. Bij de zoektocht is ook een politiehelikopter en speurhond ingezet.

Omstreeks 20.55 uur werd de politie gealarmeerd dat er een overval had plaatsgevonden door twee gewapende mannen in donkere kleding aan en mutsen op.

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse. Om wat voor wapens het precies zou gaan daar wil de politie geen uitspraken over doen aangezien dit daderkennis is. Volgens getuigen zouden de daders automatische geweren hebben gehad. Er zijn ook berichten dat het het om een nepwapen zou gaan.

Bij de overval werd veel geweld gebruikt. Een supermarktmedewerker werd door de overvallers geslagen en raakte hierdoor gewond. De overval heeft een grote impact gehad op het personeel en andere betrokkenen.

Gevlucht op een scooter

Direct na de overval zijn de daders op een donkerkleurige scooter gevlucht. Via het plein zijn zij de Centrumlaan op gereden en vandaar in onbekende richting verder gevlucht.  Meerdere voertuigen, een speurhond en een politiehelikopter werd bij de zoektocht ingezet.

Ben je getuigen geweest van de overval en heb je nog niet met de politie contact gehad? Heb je iets verdachts gezien of zaken gezien die mogelijk in verband kunnen worden gebracht met de overval? Neem dan contact op met de recherche via telefoonnummer 0900-8844.

Video:

Abonneer op ons YouTube kanaal voor het laatste nieuws

lees ook:
Overval op supermarkt Jumbo Mereveldplein in De Meern
Jonge mannen met vuurwapen aangehouden in supermarkt De Meern

8 reacties op “Video: Daders overval Jumbo De Meern gevlucht op scooter. Politie op zoek naar getuigen”

  1. Als ik zo die politieagenten zie en met vooral met de bijbehorende tekst, is het niet gek dat de daders steeds kunnen wegkomen na een overal, lijkt meer op een gezellig theekransje.

  2. De lokatie trekt schorem aan momenteel. Er wordt volop gedeald rondom de parkeerplaats aan de kant van de jumbo. Zodra er politie aan komt verdwijnen ze lopende diverse kanten op of gaan in een auto zitten. Het is echt een ongure plek in de avond daar… en laten we wel zijn vluchten is vanuit die lokatie erg makkelijk per scooter. Triest voor alle betrokkenen. Je zal toch je centen aan het verdienen zijn met ouderwets werken en dan zo behandeld worden door een medemens. Hoop dat diegene die dit gedaan heeft een portie karma vol ellende te verwerken krijgt….. ook hoop ik dat de politie. De sterke arm der wet de gelegenheid mag krijgen eens flink van leer te trekken op deze lokatie😕 zet eens een lokagent in of een drugs hond bijvoorbeeld om dat stukje onrust weg te halen. Daarnaast beveiliging op het winkel centrum voor het personeel is bijna een must. Maar dan wel bevoegdheid om te schieten graag.dan maar wildwest taferelen. maar de betuttelende vinger mag zo onderhand met pensioen😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.