Weerbericht voor maandag 11 maart: Enkele maartse buien

11 maart 2019 07:30  Redactie  Reageer

Vandaag is het wisselvallig, er vallen enkele (stevige) buien, mogelijk met hagel/natte sneeuw en ook is er kans op onweer. Het wordt buiten de buien om een graad of 8, daarbij staat er een vrij krachtige westenwind. Tijdens buien kunnen er ook windstoten optreden tot 75 km per uur. Vanavond en vannacht is het dan droog. Het koelt af tot een graad of 2, daarbij staat er een matige zuidenwind.

Dinsdag is het bewolkt en komen er perioden met (lichte) regen voor. De meeste regen valt in de loop van de middag en avond. Het wordt maximaal 10 graden, daarbij staat er een vrij krachtige zuidenwind. Verder zijn er ook windstoten mogelijk tot 75 km per uur.

Woensdag vallen er talrijke (maartse) buien. Er staat opnieuw een (vrij) krachtige westenwind. Bij de buien kunnen opnieuw zware windstoten optreden.

De rest van de week blijft uitermate wisselvallig!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website