werkochtend_maximapark_3_foto_hp_van_rietschoten

Help je zaterdag 16 maart mee in het Máximapark tijdens NLdoet?

Dit jaar hebben zowel de Rotary als de Lions, de scouting én de Rabobank zich aangemeld om mee te helpen tijdens NLdoet 2019. De organisatie van NLdoet is enorm trots dat deze partijen zich in willen zetten voor het mooiste stadspark van Nederland dat van alle bewoners is.

De Vrienden van het Máximapark hebben een mooi lijstje met activiteiten verzameld. Zo wordt de eerste barbecue tegel gelegd op het barbecue veld. De ringslangbroedhopen worden deze dag zorgvuldig uit elkaar gehaald om te zien of er broedsels zijn. Vervolgens worden ze met alle zorg weer opgebouwd. Om het voorjaar weer voldoende zomergasten een goed verblijf te kunnen bieden, zullen er nestkasten getimmerd en opgehangen worden. De zitbanken rondom de Lelievijver worden hersteld en beplanting wordt op een aantal plaatsen aangebracht. Veel activiteiten waar veel vrijwillige handen een bijdrage aan kunnen leveren.

NLdoet
Op zaterdag 16 maart is het NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Dit is ook voor het Máximapark een belangrijke dag, want het park bestaat dankzij vrijwilligers. Bij de parkorganisatie zijn vrijwilligers betrokken maar in het Máximapark worden veel activiteiten georganiseerd en werkzaamheden gedaan door betrokken vrijwilligers.

Je bent van harte uitgenodigd.

Informatie
Datum: Zaterdag 16 maart 2019
Adres: Werkschuur Parkorganisatie, Alendorperweg 10a.
08:30 uur: Welkomstwoord over vrijwilligersacties in het Máximapark en indeling groepen voor ochtend- en middagsessies
12:30 uur: Overheerlijke lunch bereid door de vrijwilligers van de Vrienden van het Máximapark
16:00 uur: Afronding en tijd voor een welverdiende borrel.

Je kan laten weten dat je mee komt helpen door een mail te sturen naar [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven