overdekte_tennisbaan_bij_PVDV

Maak kennis met tennis bij PVDV op zondag 24 maart!

Op Zondag 24 maart organiseert tennisvereniging PVDV een kennismakingsmiddag voor nieuwe leden. Op sportpark Rijnvliet kan je dan van 13.00 uur tot 17.00 uur gratis meedoen aan tennisclinics, een tennisles volgen of een balletje slaan met andere deelnemers.

Door de vaste overkapping die uniek is in Nederland, speel je altijd droog en kun je het hele jaar door spelen. Of je nu beginner bent of tennis na jaren weer wilt oppakken, jong of oud, iedereen is welkom tijdens de Open dag. Deelnemers worden ingedeeld op niveau. Organisator Rob van Rietschoten hoopt op een hoge opkomst. De kennismakingsdagen zijn de ideale manier om te kijken of tennis wat voor je is. Kom gezellig langs om een balletje te slaan en sfeer te proeven! Speciaal welkomstaanbod voor nieuwe leden is dit jaar een lidmaatschap tot eind 2019 inclusief 8 tennislessen voor € 120,- voor volwassenen en voor jeugd is dit € 60,-.

Download hier de flyer: voorzijde achterzijde

Wil je meedoen aan de kennismakingsdag van PVDV? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Of bel naar Rob van Rietschoten: 06-23824294. Tennisclub PVDV, Sportpark Rijnvliet 1, 3454, De Meern.

tennisclub_PVDV

tennisclub_PVDV

1 gedachte over “Maak kennis met tennis bij PVDV op zondag 24 maart!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven