jukius_gezondheidscentrum_leidsche_rijn_centrum

Huisartsenpraktijk Leidsche Rijn Centrum verhuist naar nieuw adres

Het tijdelijk onderkomen van de huisartsenpraktijk in Parkwijk zal evenals de naastgelegen bibliotheek binnenkort leeg komen te staan. Zowel de bibliotheek als het noodgebouw van Julius Gezondheidscentrum Leidsche Rijn Centrum staan op het punt te verhuizen naar een nieuw adres in Leidsche Rijn Centrum.

In het enorme winkelgebied zal de bibliotheek aan het Brusselplein een werkelijk majestueus pand betrekken. De artsen zullen meer bescheidenheid aan de dag leggen. Aan de Dublinstraat worden praktijkruimten betrokken waar in eerste instantie huisartsen en fysiotherapeuten zijn gevestigd. In de loop der tijd zal worden onderzocht of de geboden medische hulp aan de Dublinstraat kan worden uitgebreid met meer andere specialismen. Te denken valt aan diëtisten, een praktijk voor zwangerschapsbegeleiding en psychologische zorg.

Julius Gezondheidscentra zijn al 15 jaar gevestigd in de regio en werken nauw samen met alle mogelijke zorgverleners. De komst van de artsen naar het nieuwe centrum was slechts een kwestie van tijd. Een apotheek heeft inmiddels zijn intrek genomen aan de Grauwaartsingel evenals tandartsenpraktijk Verstand. Wijkproject indekerngezond waar Positieve Gezondheid de sleutelwoorden zijn, is ‘om de hoek’ gevestigd.

jukius_gezondheidscentrum_parkwijk_noodgebouw
Noodgebouw in Parkwijk | Foto: Hans Peter van Rietschoten

24 gedachten over “Huisartsenpraktijk Leidsche Rijn Centrum verhuist naar nieuw adres”

  1. Priscilla Kouffeld
   Ja klopt moet je eerst bij jumbo kaart halen ( dacht dat je ook moet besteden) dan er heen lopen dan weer terug
   En eind 2019 is dat gratis parkeren ook weer afgelopen
   Kortom is weer niks

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.