Weerbericht voor vrijdag 15 maart: Regen

15 maart 2019 05:22  Redactie  Reageer

De maand maart zal nat gaan verlopen. Inmiddels heb ik in Breukelen 93 mm opgevangen en de komende dagen zal de 100 mm bereikt worden. Vandaag is het bewolkt en komen er perioden met regen voor. De temperatuur stijgt naar een graad of 13, daarbij staat er een (vrij) krachtige west tot zuidwestenwind. Er kunnen windstoten optreden tot 75 km per uur. Vanavond en vannacht blijft de kans op wat regen bestaan. Het koelt af naar een graad of 7, daarbij neemt de wind af naar matig.

Zaterdag en zondag blijft het wisselvallig met een aanhoudende kans op regen. De wind blijft ook stevig en er komen ook windstoten voor tot 75 km per uur!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website