Weer voor zondag 17 maart: Enkele buien

17 maart 2019 06:04  Redactie  Reageer

Vanochtend vroeg trekt de regen naar het oosten weg, vanuit het westen volgen echter weer enkele buien. De buien kunnen stevig uitpakken met kans op hagel/onweer en windstoten. Het kwik zakt terug tot een graad of 8, daarbij staat er een vrij krachtige westenwind. Vanavond even droog, maar in de nacht opnieuw buien. Het koelt af tot 4 graden.

Maandag wordt een overgangsdag. Er zijn opnieuw enkele buien mogelijk, maar de zon krijgt meer ruimte dan op de zondag. Het wordt 9 graden, daarbij staat er een matige westenwind. In de avond en nacht droog en dan koelt het af tot waarden rond het vriespunt.

Dinsdag tot en met donderdag blijft het droog, er zijn perioden met zon en het kwik stijgt geleidelijk van 11 graden op dinsdag tot 14 op donderdag.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website