festival-Koekoek030_songwriters_duo_vaarwater

Luisterliedjes en fotografie in de CultuurCampus

Op 23 maart zijn om 13.30 uur de deuren van de CultuurCampus (Burchtpoort 5 Vleuten) geopend voor het festival Koekoek030. Koekoek030 is een muziek- en kunstfestival dat ook al enkele jaren een succesformule is in Amsterdam, Rotterdam, Den Haar en Antwerpen. In de afgelopen weken zijn er festiviteiten geweest in heel Utrecht en zaterdag 23 maart strijkt het festival neer in Vleuten.

Op het programma staat een optreden van het singer/songwriters duo Vaarwater en een expositie van Isabelle Cornet.

Vaarwater maakt Nederlandstalige luisterliedjes over spijkerjassen, fluisteren en smaakversterkers. Verwacht een vrolijk duo met eerlijke, soms confronterende liedjes.

Isabelle Cornets fotografie kenmerkt zich onder meer door haar ongebruikelijke perspectieven. Door middel drone fotografie weet zij de wereld in een ander kader te vangen en haar werk verraadt een bijzonder sterk gevoel voor compositie.
De eerder aangekondigde expositie van Marco de Vente gaat niet door.

Koekoek030 heeft als doel het verzamelen van de meest opvallende, leukste, bijzonderste of nieuwste plekken in de buitenwijken van Utrecht. Het festival wil bijdragen aan de toegankelijkheid en de diversiteit van Utrecht door deze plekken op de kaart te zetten. We willen mensen verbinden en uitnodigen om ook eens in een andere wijk te gaan kijken en om zo tegelijkertijd met kunst en muziek in aanraking te laten komen.

Entree is gratis. Meer informatie is te vinden op www.cultuur19.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.