Automobilist-botst-tegen-stilstaande-vrachtwagen2_foto_112mediautrecht
 Foto: 112MediaUtrecht

Automobilist botst tegen stilstaande vrachtwagen in Leidsche Rijn

22 maart 2019 12:44  Redactie  25 reacties

Vanmiddag is omstreeks 12:00 uur is een automobilist tegen een stilstaande vrachtwagen gereden. Het incident gebeurde op de Proostwetering in Leidsche Rijn.

De inzittenden bleken druk met elkaar in gesprek en hadden niet snel genoeg in de gaten dat de vrachtwagen daar stil stond.

Zowel de bestuurder als de bijrijdster kwamen met veel geluk zonder letsel uit de auto. Ze zijn voor de zekerheid door ambulance personeel gecontroleerd.

Een berger komt de auto onder de vrachtwagen vandaan halen.

Foto: 112MediaUtrechtAdvertenties:


25 reacties

 1. Eliane Van Bart

  Je hoort je ogen op de weg te houden en op te letten daar ben ik het mee eens, maar die stilstaande vrachtwagens daar langs de weg zijn gewoon heel hinderlijk

 2. Frans de Rooij

  Vind so-wie-so dat vrachtwagens met opleggers niet overal geparkeerd moeten worden. Staan tegenwoordig ook twee wagens met oplegger op de uitrit van de benzinepomp in Maarssenbroek ter hoogte van Fazantenkamp.

  • Ramon van Jaarsveld

   ‘Stond stil’ is niet hetzelfde als ‘stond geparkeerd’. Staan daar wel vaker vrachtwagens stil omdat ze moeten wachten om af te kunnen slaan of bij een bedrijf het terrein op moeten.

  • Frans de Rooij

   Deze staan geparkeerd. En vaak staan er twee. Beteken dat er zo,n 3p meter minder uitrit is. Ondeftussen mav je in de spiegel kijken voor achteropkomend verkeer…..


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website