Bowls-Club-Oudenrijn-sluit-clubcompetitie-af
 Bowls Club Oudenrijn

Bowls Club Oudenrijn sluit clubcompetitie af

23 maart 2019 11:00  Redactie  1 reactie

Afgelopen zondag werd de clubcompetitie van het jaar 2018-2019 afgesloten met de laatste wedstrijden in de verschillende onderdelen en categorie├źn. Ook nu weer hadden de resultaten van de laatste wedstrijden consequenties voor de stand in de diverse onderdelen. Zo kon het voorkomen dat de nummers een van plaats wisselde met de nummers twee van de ranglijst en omgekeerd. Na het bijwerken van de standen kon de definitieve uitslag bekend gemaakt worden en bij de nummers een, twee en drie van elke categorie de medailles worden omgehangen. Dit alles in een gezellige sfeer en onder genot van bitterballen. Onze Wedstrijd en Recreatie Commissie kan terugzien, ondanks soms moeilijke omstandigheden, op een geslaagde clubcompetitie.

De uitslag bij de single A: 1. Michel Weerdenburg, 2. Coby van der Wooning, 3. Elly van den Brink. Single B: 1. Irene Zuurveen, 2. Anneke Dekkers, 3. Corry Kool.
De uitslag bij de pairs A: 1. Elly van den Brink en Harry Beertema, 2. Hans Pluck en Hans van den Brink, 3. Michel Weerdenburg en Jan Hogeboom. Pairs B. 1. Nonnie van Dongen en Ineke Middelkoop, 2. Nel de Wit en Harm Langejans 3. Cor Burgers en Wil GaleslootAdvertenties:


1 reactie


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website