opening_natuurspeeltuin_de_hoef_2_foto_hp_van_rietschoten

Opening Natuurspeeltuin De Hoef (foto’s)

Een paar honderd mensen waren zaterdagochtend getuige van de officiĆ«le opening van Natuurspeeltuin De Hoef in Leidsche Rijn. 

Diverse sprekers waaronder Wijkwethouder Viktor Everhardt loofden het initiatief en de vastberadenheid om Boerderij De Hoef, gebouwd in het jaar 1900, te behouden door er diverse huurders in te huisvesten. Naast de Natuurspeeltuin vindt onder andere de Protestante Gemeente er onderdak. Om de nieuwe buren welkom te heten zijn eerder al enkele struiken cadeau gedaan die het terrein een groen aanzicht moeten helpen geven. 

Namens BOEi, eigenaar van het pand, sprak Arno Boon zijn vertrouwen in de toekomst uit. Fabienne Klinckhamers nam alle mooie woorden namens het bestuur van de Stichting Natuurspeeltuin De Hoef in ontvangst. Even later werd ze  welgemeend omhelsd door wijkwethouder Victor Everhardt die een plaquette uitreikte. Na alle gevleugelde uitspraken door de sprekers werden de aanwezigen naar de arena in de speeltuin geleid waar een keur aan roofvogels een indrukwekkende demonstratie ten beste gaf. 

Elly Stoffels, beheerder van de natuurspeeltuin nam samen met Fabienne Klinckhamers de sleutel aan die de wethouder hen aanreikte. Daarmee is de opening een feit en kan Natuurspeeltuin De Hoef haar vleugels uitslaan om de toekomst tegemoet te gaan.

Lees ook:
Klauteren en spelen bij ontmoetingscentrum De Hoef in Hoge Weide
Wethouder Everhardt opent feestelijk de bouw van Natuurspeeltuin De Hoef

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.