Traumaheli-ingezet-na-ernstig-ongeluk-tussen-auto-en-voetganger3_foto_112mediautrecht
 Foto: 112MediaUtrecht

Politie zoekt getuigen na zware aanrijding Montfoort

25 maart 2019 21:36  Redactie  Reageer

De politie zoekt getuigen na de ernstige aanrijding die zaterdagavond 23 maart plaatsvond op de N228 tussen Montfoort en De Meern.

Aanrijding
Omstreeks 19.20 uur werd een man aangereden door een auto op de N228 ter hoogte van buurtschap Achthoven. Het slachtoffer raakte zwaargewond en werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Vlak voor de aanrijding liepen de mannen op het fietspad naast de N228.

Foto: 112MediaUtrecht

Aanhouding
Na de aanrijding is er één man aangehouden door de politie. De man was onder invloed van vermoedelijk alcohol. Volgens een getuigen kon de man niet meer zelfstandig op zijn benen staan en is hij met hulp van de politie de politieauto in gezet. De politie heeft bekend gemaakt dat dit niet de bestuurder van de auto is.

Foto: 112MediaUtrecht

Getuigen
De politie zoekt getuigen van het ongeval om precies te kunnen achterhalen wat er is gebeurd. Ook kunt u zich melden als u de mannen eerder op de avond ergens heeft gezien. Dit kan door contact op te nemen via tel. 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000.

Lees ook:
Traumaheli ingezet na ernstig ongeluk tussen auto en voetgangerAdvertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website