PVCV_tegen_Creators_FC
 

Bekende YouTubers nemen het voor een goed doel op tegen PVCV

26 maart 2019 17:00  Redactie  3 reacties

Op woensdag 3 april a.s. om 19.30u wordt er een bijzondere wedstrijd gespeeld bij PVCV op Sportpark Fletiomare Oost. De PVCV Legends, een samengesteld team met PVCV-coryfeeën, nemen het dan op tegen Creators FC, het officiële voetbalteam met Nederlandse bekende YouTubers onder leiding van Roy van Rossum. De wedstrijd zal onder leiding staan van scheidsrechter Kevin Blom.

Na afloop van de wedstrijd is er voor alle bezoekers gelegenheid tot het nemen van foto’s, het maken van video’s en het verzamelen van handtekeningen.

De avond wordt afgesloten met een feest in de kantine van PVCV met een optreden van de Utrechtse zanger Jos van Schaaik.

De opbrengsten van de avond zullen geheel ten goede komen aan Stichting Football Makes It Happen. Diverse sponsoren zullen het shirt van de PVCV Legends sieren en ook zal er € 5 entree gevraagd worden. Stichting Football Makes It Happen helpt, ondersteunt en biedt wat nodig is aan (ernstig) zieke kinderen en hun ouders.

PVCV hoopt zoveel mogelijk bezoekers te mogen verwelkomen! Toegangskaarten zijn vooraf te koop in de kantine van PVCV. Op de avond zelf kunnen er ook aan de poorten nog kaarten gekocht worden.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.


Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

3 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website