vleermuis_foto_Todd_Cravens
 Foto: Todd Cravens

Vleerwilligers

27 maart 2019 09:32  Redactie  2 reacties

Bat030, het Utrechtse vleermuisteam doet onderzoek naar soorten en aantallen in de regio voorkomende vleermuizen. Voor Leidsche Rijn, Vleuten en de Meern kunnen de vleermuiskenners en bovenal liefhebbers wel wat hulp gebruiken. Bat030 steunt net als zoveel organisaties voornamelijk op vrijwilligers. Word ook vleerwilliger en help zo in kaart brengen waar dit unieke zoogdiertje zich ophoudt en of er kraamgroepen zijn ingericht.

Vleerwilligers gaan onder andere op pad met geavanceerde apparatuur waarmee de vleermuisgeluiden kunnen worden gevolgd en vastgelegd. Ze inspecteren ook de vleermuiskasten die door heel de provincie zijn opgehangen.

Vleerwilligers worden bijgestaan door vleermuisexperts van de Zoogdiervereniging. Bat030 werkt nauw samen met de gemeente en met de Stichting Utrecht Natuurlijk.

Meer weten of aanmelden? Mail dan naar
bat030@utrechtnatuurlijk.nlAdvertenties:


2 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website