Weer voor woensdag 27 maart: Af en toe zon

27 maart 2019 05:27  Redactie  Reageer

Vandaag worden er wolkenvelden vanaf de Noordzee aangevoerd, daartussen kan de zon ook af en toe doorbreken. Het wordt maximaal 12 graden, daarbij staat er een matige noordwestenwind. Vanavond en vannacht wolkenvelden, maar ook enkele opklaringen. Het kwik daalt bij een zwakke wind naar 6 graden.

Donderdag wisselen wolken en zon elkaar af. Het kwik komt met 14 graden weer wat hoger uit. De wind is zwak en komt uit richtingen tussen west en noord.

Vrijdag en zaterdag wisselen wolken en zonnige perioden elkaar af. Het kwik stijgt naar waarden rond de 15 graden, daarbij staat er een matige zuidwestenwind. Na het weekend komt er een frissere noordelijke stroming op gang. Dit betekent dat het kwik terugzakt naar 10 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website