Inbreker gearresteerd na grote zoekactie met helikopter

De politie heeft een 23-jarige man gearresteerd die woensdagavond bij een woning aan de julianalaan in Vleuten had ingebroken. De man werd tijdens de inbraak op heterdaad betrapt.

Vervolgens werd een grote zoekactie opgezet met o.a. speurhonden en een politiehelikopter om zijn handlanger te vinden. Deze man is nog voortvluchtig. De politie roept getuigen van de inbraak op zich te melden op nummer 0900-8844.

Lees ook:
Politie met helikopter op zoek naar inbreker in Vleuten

72 gedachten over “Inbreker gearresteerd na grote zoekactie met helikopter”

  1. Frieda, ben jij serieus? Wat wil jij dan dat criminelen vrijspel hebben. Geef dan even je adres door (openbaar) dat ze bij jou zonder problemen mogen inbreken 😂😂😂😂😂

  2. Frieda ten Hove ik vind dat je gelijk hebt. Zeer nutteloos, omdat ze morgen weer vrij lopen. Wat heeft dat dan voor zin? Overmorgen doet hij het weer…..
   Zolang ze niet hard worden aangepakt, verandert er geen moer, helaas!!!

 1. Serieus? Ik lees hier commentaar dat het nutteloos is om zoveel werk te doen om deze de inbreker op te pakken. Ik denk dat je als slachtoffer erg blij bent met deze inzet van de politie. Of geven we liever een vrijbrief aan criminelen van kom maar inbreken en pleeg rustig andere criminele activiteiten want bij wij zullen je niet opsporen, het is namelijk nutteloos!!!

  1. Luuk Dammerman er kan heel luchtig over gedaan worden, tot men zelf een keer dergelijk bezoek krijgen. Dan doet de politie ineens niet genoeg om de inbreker te vangen🤔 Ik mag hope n dat de politie meeleest en de namen van de personen “noteert” als ze een keer bellen voor een inbraak. Sommigen moeten het duidelijk eerst zelf ervaren wat het is om in je veilige huis ineens een onveilig gevoel te hebben.
   Gebrek aan inlevingsvermogen is aan de andere kant ook een mentale afwijking😉

  2. Sandra erg stout van je hoor. Je weet toch dat Frieda het beter weet dan ons allemaal. Criminelen moet je koesteren en beslist geen energie in steken om ze proberen op te pakken 😂😂😂😂😂

  3. Misschien ben ik inderdaad dom. Daarom zei ik al dat jij echt alles beter weet dan de rest. Gelukkig zijn er mensen zoals jij die mij dat willen bij brengen.
   Maar misschien kun je de slachtoffers van de inbraak even haarfijn uitleggen dat er teveel energie is gestoken in het oppakken van de dader.

  1. Arielle Vlaanderen-Miete mag je toch ook wel hopen. En de straffen moeten denk ik ook anders aangezien ze er niet voor terugdeinzen om het te blijven doen. Mensen waar ingebroken worden zijn volgens mij de enige gedupeerde, voelen zich niet meer veilig in eigen huis. Zucht….rare wereld

 2. Ik hoop altijd maar dat ze niet bij mij inbreken. Vrees dat ze niet meer buiten komen. En als ik dan thuiskom moet ik de zooi opruimen. Het is in Nederland jammer dat een draaideurcrimineel zo snel weer vrij spel heeft. Zouden we een andere constructie voor moeten krijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven