Inbreker gearresteerd na grote zoekactie met helikopter

28 maart 2019 10:24  Redactie  72 reacties

De politie heeft een 23-jarige man gearresteerd die woensdagavond bij een woning aan de julianalaan in Vleuten had ingebroken. De man werd tijdens de inbraak op heterdaad betrapt.

Vervolgens werd een grote zoekactie opgezet met o.a. speurhonden en een politiehelikopter om zijn handlanger te vinden. Deze man is nog voortvluchtig. De politie roept getuigen van de inbraak op zich te melden op nummer 0900-8844.

Lees ook:
Politie met helikopter op zoek naar inbreker in VleutenAdvertenties:


72 reacties

  • Luuk Dammerman

   Frieda, ben jij serieus? Wat wil jij dan dat criminelen vrijspel hebben. Geef dan even je adres door (openbaar) dat ze bij jou zonder problemen mogen inbreken 😂😂😂😂😂

  • Frieda ten Hove

   Rene van Kleinwee haha nee hoor niet zuur maar gewoon de waarheid. Denk dat er meer aan de hand was dan..

  • Luuk Dammerman

   Vanavond weer slapen met hopelijk vrij rondlopende inbrekers die als het als jou ligt niet opgejaagd hoeven te worden, want dat is nutteloos 😂😂😂😂

  • Tuğba Taflan

   Frieda ten Hove ik vind dat je gelijk hebt. Zeer nutteloos, omdat ze morgen weer vrij lopen. Wat heeft dat dan voor zin? Overmorgen doet hij het weer…..
   Zolang ze niet hard worden aangepakt, verandert er geen moer, helaas!!!

 1. Luuk Dammerman

  Serieus? Ik lees hier commentaar dat het nutteloos is om zoveel werk te doen om deze de inbreker op te pakken. Ik denk dat je als slachtoffer erg blij bent met deze inzet van de politie. Of geven we liever een vrijbrief aan criminelen van kom maar inbreken en pleeg rustig andere criminele activiteiten want bij wij zullen je niet opsporen, het is namelijk nutteloos!!!

  • Sandra van Dusschoten

   Luuk Dammerman er kan heel luchtig over gedaan worden, tot men zelf een keer dergelijk bezoek krijgen. Dan doet de politie ineens niet genoeg om de inbreker te vangen🤔 Ik mag hope n dat de politie meeleest en de namen van de personen “noteert” als ze een keer bellen voor een inbraak. Sommigen moeten het duidelijk eerst zelf ervaren wat het is om in je veilige huis ineens een onveilig gevoel te hebben.
   Gebrek aan inlevingsvermogen is aan de andere kant ook een mentale afwijking😉

  • Frieda ten Hove

   Sandra van Dusschoten jij weet niet wat een ander meegemaakt heeft dus oordeel daar dan ook niet over.

  • Luuk Dammerman

   Sandra erg stout van je hoor. Je weet toch dat Frieda het beter weet dan ons allemaal. Criminelen moet je koesteren en beslist geen energie in steken om ze proberen op te pakken 😂😂😂😂😂

  • Frieda ten Hove

   Luuk Dammerman en Sandra van Dusschoten jullie zijn te dom om iets goed te begrijpen en oordelen er maar fijn op los..heerlijk leedvermaak dit

  • Frieda ten Hove

   Sandra van Dusschoten ben ik van je gewend hoor, je denkt altijd alles beter te weten..doen we niets mee😄😄😄

  • Luuk Dammerman

   Misschien ben ik inderdaad dom. Daarom zei ik al dat jij echt alles beter weet dan de rest. Gelukkig zijn er mensen zoals jij die mij dat willen bij brengen.
   Maar misschien kun je de slachtoffers van de inbraak even haarfijn uitleggen dat er teveel energie is gestoken in het oppakken van de dader.

  • Frieda ten Hove

   Sandra van Dusschoten jij bent echt zielig. Veel plezier nog in je roddel en achterklap wereldje ..dat je daar maar zeer gelukkig van wordt.

  • Ans de Bruin

   Arielle Vlaanderen-Miete mag je toch ook wel hopen. En de straffen moeten denk ik ook anders aangezien ze er niet voor terugdeinzen om het te blijven doen. Mensen waar ingebroken worden zijn volgens mij de enige gedupeerde, voelen zich niet meer veilig in eigen huis. Zucht….rare wereld

 2. Anita Kop

  Ik hoop altijd maar dat ze niet bij mij inbreken. Vrees dat ze niet meer buiten komen. En als ik dan thuiskom moet ik de zooi opruimen. Het is in Nederland jammer dat een draaideurcrimineel zo snel weer vrij spel heeft. Zouden we een andere constructie voor moeten krijgen.

 3. Savas Varlik

  Wat gebruiken jullie dat jullie zo erg hallucineren, dat jullie zeggen dat hij morgen buiten loopt.

 4. Savas Varlik

  Wat gebruiken jullie dat jullie zo erg hallucineren, dat jullie zeggen dat hij morgen buiten loopt.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website