kaarten bridge joker poker
 

Kaartmarathon in De Roef

28 maart 2019 17:50  Redactie  Reageer

In het kader van het 10 jarig bestaan van Kaartgroep De Roef organiseerd het bestuur op 18 mei 2019 een kaartmarathon. Deze zal plaatsvinden van 10.00 tot ongeveer 18.00 uur in Dienstencentrum De Roef aan de Touwslagerslaan 3 in De Meern.

Er wordt volgens het Rotterdams systeem geklaverjast. Hierbij dient altijd te worden overgetroeft of getroefd worden als men de gevraagde kleur niet kan bekennen.Er worden 7 boompjes gekaart met steeds 3 andere tegenstanders. Voor ieder boompje wordt een uur uitgetrokken. Bij binnenkomst ontvangt iedere deelnemer een tafelschema. Voor de jokeraars word gespeeld met 40 punten op tafel.

Tijdens de pauze staat er voor iedere deelnemer een lunch en soep klaar. Om 17.30 uur is de prijsuitreiking en zal er een loterij zijn. De kosten inclusief lunch, 2x koffie en 3 consumpties is € 12,50 p.p.

Wil je deelnemen aan deze marathon? Opgeven kan voor 15 mei per mail henkvanderaar@ziggo.nl , janriekbroekhuizen@casema.nl of per telefoon 06-27345202.Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website