verhuizing_bibliotheek_parkwijk_leidsche_rijn_centrum
 

Bibliotheek Parkwijk nog twee weken open

29 maart 2019 15:29  Redactie  Reageer

De Bibliotheek Parkwijk gaat verhuizen. Binnenkort kan iedereen terecht in de nieuwe Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum. De laatste openingsdag van Bibliotheek Parkwijk zal zijn op zaterdag 6 april.

Langer en meer lenen

Zaterdag 6 april is het zover. Dat is de laatste dag dat de Bibliotheek Parkwijk open is. Tot 17.00 uur kun je er nog volop terecht om te lenen, in te leveren en reserveringen op te halen. Sterker nog, speciaal voor de verhuizing kun je in de Bibliotheek Parkwijk, vanaf nu tot en met 6 april, tot 20 materialen lenen. En je hoeft alles pas na 23 april weer in te leveren in de nieuwe Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum. Wie tussendoor wil lenen en inleveren kan in elke vestiging in Utrecht terecht. De Bibliotheken Oog in Al, de Meern en Vleuterweide zijn het dichtst bij.

Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum dichtbij

Vanaf de Bibliotheek Parkwijk is het maar 3 minuten fietsen naar de Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum. Fijn dichtbij dus. Hieronder is een filmpje te zien met de route.

Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum

De nieuwe Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum opent op dinsdag 23 april op Brusselplein 2, 3541 CJ Utrecht. In de Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum kun je straks niet alleen terecht voor boeken en andere materialen, maar ook voor veel activiteiten, voorstellingen, evenementen en debatten. En voor het lezen van een krantje, werken, studeren of een kopje koffie bij Buurten in de Bieb.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekutrecht.nl/leidscherijn

Lees ook:
Bibliotheek Parkwijk verhuist in april naar Leidsche Rijn Centrum


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website