Drones-presenteren-de-laatste-mode-tijdens-Happy-Fashion

Drones presenteren de laatste mode tijdens ‘Happy Fashion’ in Leidsche Rijn Centrum

Op zaterdag 6 april organiseert Leidsche Rijn Centrum van 12:00 tot 16:00 uur een fashion spektakel onder de noemer: ‘Happy Fashion’. Ruim 30 modezaken, gevestigd in het winkelgebied, tonen hun nieuwste lente- & zomercollecties op de twee verschillende catwalks op het Brusselplein en Hof van Bern. 

Geen modellen maar speciaal ontwikkelde drones presenteren de nieuwste collecties op het Brusselplein. De drones worden begeleid door opzwepende beats van een DJ. 

Op het Hof van Bern laten professionele modellen in verschillende shows de nieuwste collecties van de modezaken zien. Tussen de fashion shows door kunnen bezoekers terecht in de winkels waar deze dag mooie acties worden gehouden vanwege National Glamour Day. Gedurende de dag worden er ook nog diverse fashion parades in het winkelgebied gelopen. 

De dag wordt afgesloten met een meet & greet met Nicolette Kluijver, bekend van o.a. Expeditie Robinson. In de week voorafgaand aan het evenement maken bezoekers via de Facebookpagina kans op een uur shoppen met Nicolette en shoptegoed van €100,-. 

Voor het complete programma en alle tijden kan men terecht op de Facebookpagina van Leidsche Rijn Centrum.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.