Politie mercedes Benz

15-jarige jongen slachtoffer van straatroof in De Meern

Zondagavond omstreeks 19.10 uur is een 15-jarige jongen het slachtoffer geworden van een straatroof in het centrum van De Meern. Het slachtoffer werd bedreigd en moest zijn apparatuur afstaan aan de overvallers.

Het slachtoffer liep vanaf de bushalte bij de Meernbrug met zijn fiets in zijn hand in de richting van de Zandweg. Daar stond een groepje van drie verdachten te wachten bij een zwarte snorfiets. Toen het slachtoffer de groep passeerde werd hij aangesproken en bedreigd met geweld. Hierbij moest het slachtoffer zijn spullen afstaan aan de drie verdachten.

De verdachten vluchtte direct daarna op één snorfiets over de Zandweg in de richting van de Woerdlaan

Signalement

De drie verdachten zij gevlucht op een zwarte snorfiets, het merk is onbekend. Van de drie verdachten hebben er zeker twee een getint uiterlijk. De verdachten zijn rond de 18 jaar en droegen donkere kleding met capuchons. Tijdens de overval hadden ze de capuchons dichtgetrokken.

Getuigen

Rondom het tijdstip is de kruising altijd een druk punt, daardoor hoopt de politie in contact te komen met getuigen die iets hebben gezien. Mocht u informatie hebben over de drie verdachten of de snorfiets waarop ze gevlucht zijn kunt u contact opnemen met de recherche van politiebureau De Meern via 09008844. Ook is de politie op zoek naar camera beelden uit de omgeving.

33 gedachten over “15-jarige jongen slachtoffer van straatroof in De Meern”

    1. Saskia Spanjersberg nou, zeg dat! Mijn zoon was net 1 uurtje thuis, maar heeft daar ook gefietst om naar huis te gaan. Hij vroeg of hij 1 uurtje later mocht!
      Ben zo blij dat ik mijn poot stijf heb gehouden😰

    1. John Van der Schaft je wil de daders, rond de 18 jaar, kinderen dus, gaan lokken en dan “kapot slaan”?

      Ben je wel goed in je hoofd om kinderen de vernieling in te willen slaan?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.