Weer voor dinsdag 2 april: Stevige buien

2 april 2019 07:35  Redactie  Reageer

Vandaag wordt er met een zuidelijke stroming warmere lucht aangevoerd. Het wordt vandaag een graad of 15. Er is eerst nog ruimte voor de zon, maar vanuit het zuidwesten neemt de kans op enkele buien, de buien kunnen stevig uitpakken. Er kunnen ook windstoten en onweer voorkomen. Vanavond ook nog regen, maar vannacht wordt het tijdelijk droog. Het koelt af tot 6 graden.

Woensdag bevinden wij ons in koelere lucht. De zon schijnt af en toe en er vallen enkele buien. Het wordt een graad of 10. De dagen daarna loopt het kwik met uitzondering van de donderdag geleidelijk op naar 15 graden in het weekend!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website