Illegaal bordeel aangetroffen in De Meern
 Foto:112MediaUtrecht

Illegaal bordeel aangetroffen in De Meern

3 april 2019 18:47  Redactie  57 reacties

Gisteravond is een illegaal bordeel aangetroffen na een inval in een bovenappartement op de Molenpolder in De Meern. Dit tot grote verbazing van de flatbewoners die zowel van het bordeel als de inval weinig hebben gemerkt. De gemeente en de politie hebben het bordeel gesloten en enkele personen zijn meegenomen voor verhoor.

De inval was een gezamenlijke actie van basisteam Utrecht West, de gemeente Utrecht en team Migratiecriminaliteit en Mensenhandel. Een directe buurman die thuis was tijdens de inval vertelde dat hij geen enkel vermoeden had. Volgens de man woonde er tot voor kort een gezin in de woning waar later het illegale bordeel in is gevestigd.

Alhoewel de meeste bewoners weinig mee hebben gekregen van de illegale seksinrichting in de flat en zelfs weinig hebben gemekt van de inval, hoopt de politie in Vleuten De Meern dat de overlast in de buurt hiermee ten einde is.

Er wordt onderzocht welke strafrechtelijke vervolging kan volgen.

Foto: 112MediaUtrecht


Advertenties:

57 reacties

    • Mike Vermaak

      Paul van Gils ssssttttt als jij niets zegt doe ik het ook niet!!! Hahaha heb nog leuke foto’s van je….#daargaatmijnoudedagvoorziening


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website