Meiden-van-PVCV-bij-KNVB-Landelijk-MO14
 Meiden van PVCV

Meiden van PVCV bij KNVB Landelijk MO14

3 april 2019 10:10  Redactie  6 reacties

De KNVB heeft Lotte Keukelaar en Senne van de Velde van PVCV JO14-1 zijn opgenomen in de KNVB selectie Landelijk MO14 meldt een trots PVCV.

Lotte en Senne hebben hard gewerkt voor deze uitverkiezing. Ze zijn sinds de herfst in de race geweest en vier selectieronden doorgekomen. Daarbij streden in totaal 165 meiden uit heel Nederland om één van de 22 plekken in de KNVB MO14. PVCV is samen met SC Feyenoord en vv Alkmaar zelfs hofleverancier. Een prestatie om trots op te zijn!

De selectie betekent voor de vriendinnen meer training onder leiding van de KNVB coaches, naast de training bij het PVCV en KNVB West. Ook komen er deze zomer oefenwedstrijden, internationale wedstrijden en een toernooi in Duitsland.

Lotte speelt al sinds de Benjamins bij PVCV en klasgenote Senne kwam afgelopen jaar over van Desto om bij PVCV op een hoger niveau te kunnen spelen en zich verder te ontwikkelen. Die missie is zeker geslaagd!

Meidenvoetbal bij PVCV in de lift

Het meidenvoetbal is bij PVCV nog klein maar groeit snel. PVCV onderscheidt zich van andere clubs omdat ook meisjes op het hoge niveau van de PVCV Jeugdselectie kunnen spelen als ze het niveau aan kunnen (en dat gebeurd steeds vaker). Meiden bij PVCV krijgen zodoende ook de beschikking over de goede en gediplomeerde trainers, ruime trainingsfaciliteiten, de juiste weerstand en kunnen zich net zo ontwikkelen als de jongens. We bieden dus gelijke kansen.

PVCV stimuleert meisjes bij de pupillen om samen te voetballen met de jongens (en dus niet per se in een meidenteam). Het voordeel is – ook als je niet in de selectie speelt – dat ze spelen op hun eigen niveau in onze vele pupillenteams in hun leeftijdscategorie. Dan is het onderlinge verschil in het team minder groot. Zodoende kunnen ze zich met plezier zich maximaal ontwikkelen in het voetbalspel.

Wil je ook bij PVCV komen voetballen? Meldt je dan aan voor een proeftraining via www.pvcv.nl/aanmeldenAdvertenties:


6 reacties

    • Tess de Jong

      Co Braakman ze hebben geen meisjes 17 en ook geen 19πŸ€·πŸ½β€β™€οΈ Dan moeten we alsnog met z’n allen overπŸ˜‚


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website