Leidsche Rijn Centrum Happy Shopping met Sarah | Glamour

Video: Shoppen met Sarah Rebecca in Leidsche Rijn Centrum

Op zaterdag 6 april vindt het evenement ‘Happy Fashion’ plaats in Leidsche Rijn Centrum waarbij ruim 30 modezaken hun nieuwste collecties met speciaal ontwikkelde drones op de catwalk tonen. Ook worden op deze dag mooie acties gehouden vanwege National Glamour Day. Voorafgaand aan het fashion spektakel bracht fashion en beauty vlogger Sarah Rebecca (28) een bezoek aan het winkelcentrum en maakte samen met ons een video waarin zij ter inspiratie verschillende glamourlooks laat zien. De video is een onderdeel van de serie ‘Happy Shopping met Sarah in Leidsche Rijn Centrum’ waarin zij laat zien wat er op fashion en beauty gebied te vinden is in het winkelcentrum.

Sarah Rebecca

Sarah is vlogger van het eerste uur en Utrechtse in hart en nieren. Al ruim negen jaar presenteert zij op haar Youtube kanaal de laatste mode en beautytrends. Ze omschrijft zichzelf dan ook als een ‘girl next door’ met een ietwat uit de hand gelopen passie voor mode en beauty. Een bezoek aan Leidsche Rijn Centrum heeft haar dan ook aangenaam verrast. Ze bezocht verschillende winkels en selecteerde drie verschillende outfits in het thema Glamour. Bekijk de video hieronder:

Fashion en beauty serie

De video maakt onderdeel uit van de reeks ‘Happy Shopping met Sarah in Leidsche Rijn Centrum’. Een eigen fashion & beauty serie van Leidsche Rijn Centrum met volop inspiratie en tips door Sarah. De maandelijkse video’s zullen te zien zijn op de website en social media kanalen van Leidsche Rijn Centrum en Regio Leidsche Rijn. De komende video’s hebben als thema ‘Voorjaar’ en ‘Zomer’.

Happy Fashion event

Happy Fashion event is in Leidsche Rijn Centrum van 12:00 tot 16:00 uur op de twee verschillende catwalks op het Brusselplein en Hof van Bern. Gedurende de dag worden er ook nog diverse fashion parades in het winkelgebied gelopen. De dag wordt afgesloten met een meet & greet met niemand minder dan Nicolette Kluijver, bekend van o.a. Expeditie Robinson.

Voor het complete programma en alle tijden kan men terecht op de website van Leidsche Rijn Centrum.

2 gedachten over “Video: Shoppen met Sarah Rebecca in Leidsche Rijn Centrum”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].