Elfia Haarzuilens
 Elfia in Haarzuilens

Unieke lasershow op Kasteel de Haar tijdens Elfia

8 april 2019 10:55  Redactie  15 reacties

Elfia is het grootste fantasy- en kostuumevenement van Europa en trekt per weekend meer dan 26.000 bezoekers. Ook dit jaar zal Kasteel de Haar te Haarzuilens op 13 en 14 april worden omgetoverd tot een ware fantasy wereld waar vele bezoekers in kostuum naar toe komen om te genieten van een wereld waar alles mogelijk is.

Met de groeiende aanwezigheid van fantasy in het alledaagse leven met behulp van films en boeken blijft het publiek en het evenement enorm groeien. Daarnaast komen er ook steeds meer fantasy evenementen bij in Nederland en komen er concepten over uit het buitenland. Nederland is de laatste jaren steeds ontvankelijker geworden voor fantasy, en dit uit zich in stijgende bezoekersaantallen uit binnen- en buitenland.

Dit jaar vertonen we op zaterdagavond een unieke lasershow in samenwerking met Laserforum. Hierbij projecteren we een speciaal geschreven fantasy verhaal over Elfia op Kasteel de Haar. Dit zal zeker een van de hoogtepunten zijn. Dit evenement zal er een zijn van vele nieuwe porjecten, zo hebben we dit jaar ook een bijzondere samenwerking met Bethesda Benelux, met hun bekende game Elder Scrolls Online. Zij zullen op Elfia hun eigen β€œElder Scrolls Realm” hebben op het evenement en bezoekers een preview geven van hun nieuwste game β€œElsweyr”, met cosplayers, merchandise en beroemde hapjes uit de game.

Naast deze activiteiten en vele fantastisch geklede bezoekers is er ook weer een spectaculair programma samengesteld. Op beide dagen zal de Kostuum Parade wederom een van de hoogtepunten zijn en hebben we een extra podium met verhalenvertellers. Dit jaar zul je ook nieuwe unieke catering tegenkomen op ons evenement, gezien we deze zelf in handen hebben genomen. We hebben weer veel entertainment, waaronder twee grote riddershows van Bataille, kunstenares Anne Stokes is aanwezig en er zijn weer vele workshops, waaronder dansworkshops. Muzikaal hebben we weer een aantal bekende namen, waaronder Rapalje, Harmony Glen, Sunfire en Mumfords Calling, een Mumford & Sons coverband

Voor meer informatie bezoek de website van ElfiaAdvertenties:


15 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website